Birlikten kuvvet doğar
Bursa’nın üç etkin iş derneği BUİKAD, RUMELİSİAD ve TÜGİAD’ın ortaklaşa düzenlediği “İşi Birlikte Büyütüyoruz” toplantılarının ilki yapıldı.
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın Organize Sanayi Bölgesi’ndeki binasında düzenlenen toplantıda otomotiv, tekstil, gıda, inşaat ve hizmet gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren üyeler bir araya geldi. Üyeler, oluşturulan gruplarda, kendilerine verilen süre boyunca yaptıkları işleri diğer katılımcılara anlattı. “Bursa Ticaret Köprüsü 2020” düzenleyen üç dernek adına bir konuşma yapan BUİKAD Başkanı Oya Eroğlu, üyeler ve dernekler arasındaki ilişkileri artırıp bir sinerji yaratmak istediklerini söyledi. Bursa Ticaret Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay’da konuşmasında bu tarz toplantılarının sürekliliğin çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Dünyada birçok etkinlikte de uygulanan “Speed Network” formatında yapılan organizasyonda, katılımcılar her birinde 10’ar kişi ile bir moderatörün bulunduğu yuvarlak masalarda 3’er dakika söz alarak kendilerini tanıttı. Her biri 30 dakika sürecek olan 3 seans halinde gerçekleşen görüşmelerde, üyeler yaklaşık 30 ayrı katılımcı ile aynı masada yer aldı ve iletişime geçti.
Ali İhsan Yeşilova, Hakan Örüç Ayhan Korgavuş BUİKAD Başkanı Oya Eroğlu, RUMELİSİAD Başkanı Ömer Kumova ve TÜGİAD Başkanı Ersoy Tabaklar kürsüye birlikte çıktı ve üç dernek adına konuşmayı Oya Eroğlu yaptı. Organizasyonun sunuculuğunu Türkan Kaya üstlendi. Organizasyona BTSO Başkanı İbrahim Burkay da katıldı. BTSO Başkanı Burkay, bu tarz toplantıların devamlı olması gerektiğine vurgu yaptı. Vehbi Varlık, Ali İhsan Yeşilova, Ömer Kumova, İbrahim Burkay, Oya Eroğlu, Ersoy Tabaklar Katılımcılar, moderatörün yönettiği oturumlarda kendilerine ayrılan zaman diliminde işlerini ve hedeflerini diğer üyelerle paylaştı. Özellikle yurt dışında sıkça uygulanan ve adına “Speed Networking” denilen hızlı tanışma, ilişkileri hızlı ve etkili bir şekilde Ömer Kumova, Oya Eroğlu, Ersoy Tabaklar Vehbi Varlık, Ali İhsan Yeşilova Gözde-Aykon Yılmaz Ahmet Parseker Aslı Ataş Buğra Artıç Cemil-Sebla Güler Hande Civan Üç derneğin üyeleri arasındaki iletişimin sağlanması için düzenlenen toplantının amacını en iyi yansıtan karelerden biri de buydu.
RUMELİSİAD Başkanı Ömer Kumova ve TUGİAD eski Başkanı Onur Özkul’un samimi kucaklaşmaları objektiflere böyle yansıdı.Üç derneğin üyeleri arasındaki iletişimin sağlanması için düzenlenen toplantının amacını en iyi yansıtan karelerden biri de buydu.
RUMELİSİAD Başkanı Ömer Kumova ve TUGİAD eski Başkanı Onur Özkul’un samimi kucaklaşmaları objektiflere böyle yansıdı.Üç derneğin üyeleri arasındaki iletişimin sağlanması için düzenlenen toplantının amacını en iyi yansıtan karelerden biri de buydu.
RUMELİSİAD Başkanı Ömer Kumova ve TUGİAD eski Başkanı Onur Özkul’un samimi kucaklaşmaları objektiflere böyle yansıdı.BUİKAD, TÜGİAD ve RUMELİSAD üyeleri BTSO’daki toplantıda bir araya geldi. Hakan Tezelli, Serdar Budulgan, Erhan Yılmaz, Semih İğde BUİKAD, TÜGİAD ve RUMELİSAD üyeleri BTSO’daki toplantıda bir araya geldi. Üç derneğin üyeleri de bir ilke imza atılan etkinlikte bol bol fotoğraf çekip sosyal medya hesaplarından paylaştı. BUİKAD, TÜGİAD ve RUMELİSAD üyeleri BTSO’daki toplantıda bir araya geldi. BUİKAD, TÜGİAD ve RUMELİSAD üyeleri BTSO’daki toplantıda bir araya geldi. BUİKAD, TÜGİAD ve RUMELİSAD üyeleri BTSO’daki toplantıda bir araya geldi. Her biri 30 dakika süren ve 3 seans halinde gerçekleşen
görüşmelerde, üyelerin yaklaşık 30 ayrı katılımcıyla aynı masada yer alması ve iletişime geçmesi planlandı.Elif Olağaner Nejat-Ulviye Yahya çiftinin bu pozu, toplantının konseptine en uygun fotoğraflardan biriydi. Nihal Emengen Sudan Şahin Selma Çetinkaya Türker Şeyda Şençayır Ersoy Tabaklar, Oya Eroğlu, İbrahim Burkay, Ömer Kumova Şeyma Özçimen Şirin Şentürk Zerrin Özgüle Yeşim Altınkaya